петък, 30 септември 2011 г.

Кариера в LR

Вземете и вие участие в мечтата на LR.

Кариера в LR със системата за пряка продажба MLM (Multi Level Marketing)



Системата за пряка продажба представлява един постоянно растящ икономически отрасъл, който е коренно различен от обичайните форми на продажба. При пряката продажба продуктите се предлагат на потребителя чрез сътрудници, докато при познатия начин се преминават много стадии, за да стигне продукта от производителя до купувача. В последствие цената се запазва ниска и клиента се наслаждава на възможността да получи продуктите в къщи, ползвайки съветите на компетентни и добре обучени сътрудници. LR е една от преуспяващите компании за пряко предлагане на хранителни добавки и новаторски козметични продукти в Европа. Над 280.000 независими сътрудници на LR в света си осигуряват чудесен допълнителен доход.

Автомобилите на мечтите! - "Made in Germany"



Ключът към успеха

През 1995 г. започва уникалното сътрудничество на LR и Mercedes Benz.
200 Лидери на Организация получават през октомври 1995 г. своя пръв LR автомобил - Mercedes LR-2000.
Идеята, която някога започна само с C-класа, днес се е развила до успешна концепция с общо 12 различни модела - дори до най-висока класа Mercedes-Benz.

Разширяване на концепцията
След "Mercedes за Лидерите" през 2008 г. последва разширяване на концепцията и сътрудничество с Volkswagen - "LR Polo за Младши Мениджъри".
Абсолютно грандиозно беше най-голямото за всички времена раздаване на Polo във Волфсбург, което влезе в световните рекорди на Гинес.

И двете концепции за автомобили са успешно интернационализирани.
По света днес пътуват общо повече от 4.000 LR автомобили за Мениджъри и 1000 за Лидери на Организация.

От 2010 г. бялото LR Porsche е короната в концепцията на LR за автомобилите.

Как функционира системата на продажбите в LR?
Изключителната система на продажбите в LR предлага на всекиго, независимо от пол, възраст, образование, личен опит и финансово състояние възможности за неограничена печалба, без никакъв финансов риск. Като сътрудник на LR се наслаждавате на привлекателни печалби по време на продажбата на висококачествените продукти. Също така LR ви плаща един допълнителен бонус в зависимост от оборота, който реализирате и подкрепя разширяването на вашата мрежа чрез заплащане на комисионни. Допълнително концепта за колите на Mercedes Benz е върхът на системата за продажби на LR.

Как LR подкрепя моя успех?
LR подкрепя непосредственно вашия успех. Всеки месец подаряваме на всички енергични сътрудници каталог с нови продукти и намаления. Отстъпките в цените, които важат за ограничен период от време, ви улесняват при продажбата. Месечното списание предлага информация и съвети, които ще ви улеснят при продажбата на новите продукти. За увеличаване на оборота и набиране на нови клиенти ви предлагаме една системна програма на обучение и опресняване на знанията. С помощта на съветите и напътванията, които ви дават добре обучени и опитни колеги, ще се научите как да използвате правилно методите на продажба на LR по такъв начин, че да ви доведат до желаните от Вас печалби.

Какво мога да постигна с LR?
Системата за продажба на LR Ви предлага неограничени възможности за допълнителни доходи. Получавате 40-61% директна печалба от продажбата на продуктите, плюс екстра бонуси от създадената структура под вас. Ако се занимавате 10 часа на седмица може да се сдобиете с привлекателен втори доход (а може би ще бъде повече от основната Ви заплата?). Успехът зависи единственно от желанието и опитите на всеки един. Ако деятелността Ви надмине една определена граница, LR ще възнагради вашите опити с покани за Семинарии и екскурзии, както и Семинарии в мечтани екзотични страни. Kомпанията има чудесен маркетингов план и всеки сътрудник може да се възползва от бонуси - бонус оборот, пътувания, безплатни обучения, както и комисионна, която се изплаща всеки месец по банков път. И като всеки богат човек вие трябва да се возите в кола, която да отговаря на вашият стандарт, затова LR осигурява подарък - личен автомобил Мерцедес! На всяко ниво, на което се издигате, LR Ви подарява Мерцедес, който е личен, а не служебен, и на всяко следващо ниво Ви подарява нов, от по-висок клас. И най-важното - НЕ ВРЪЩАТЕ ПРЕДИШНИЯ! Няма значение къде в България или чужбина се намирате вие можете да развивате своят бизнес с LR, продуктите се поръчват по интернет и пристигат там където желаете вие!

Какви са рисковете да бъдете сътрудник на LR?
Ако желаете да станете Сътрудник на LR съществува минимален еднократен разход, свързан с личния Ви Начален Комплект. Това е комплект, включващ продукти по избор от каталога и различни осведомителни брошури. Цената на началния комплект е сравнително ниска, за да може всеки един от вас да има възможността да се възползва от шанса, който LR предлага.

Молбата за сътрудничество не е трудов договор и вие по никакъв начин не се обвързвате. Като сътрудник на LR, вие упражнявате свободна дейност и не трябва да се създава впечатление, че сте служител на LR Health & Beauty Systems.


Как мога да започна с LR?
Интересувате ли се от възможностите на професионалния възход, които Ви предлага LR? Всичко, което е нужно да направите, е да се свържете с мен, за да мога на лична среща да Ви представя подробно възможността от LR за собствен бизнес и ако тя ви допадне, да попълните бланката "Молба за сътрудничество". Тогава вие ставате част от "голямото семейство" на LR.
За всякакви въпроси можете да ми пишете тук.

Тано, независим сътрудник на LR Health & Beauty Systems

Няма коментари:

Публикуване на коментар