сряда, 28 септември 2011 г.

Алое Вера гелове: съставки, препоръки, рецепти, печат за качество

Гелове за пиене Алое Вера с печат за качество от Института Фрезениус

Съставки:

 
- 90,1 % и съответно 92 % Aloe Vera Barbadensis Miller
- 9 % чист пчелен мед или натурален аромат на праскова за страхотен вкус 

Геловете за пиене Алое Вера с мед и с праскова са истински многостранни таланти. Те изграждат основата за доброто ви здраве и се комбинират отлично с други продукти.









Препоръки:

Здравословното може да бъде толкова вкусно!

- Препоръчителен прием:  3 x 30 мл дневно 
Геловете за пиене Алое Вера са страхотна основа за вкусни шейкове и коктейли. Открийте разнообразието от нашите гелове за пиете и с помощта на плодови и зеленчукови сокове, сироп, мед или подправки създайте вашата лична здравословна сутрешна напитка.






Рецепти:

Алое Вера коктейли 
Открийте разнообразието на нашите вкусни гелове за пиене Алое Вера и опитайте нашите неустоими предложения за коктейли!

Алое-ягода
- 30 мл гел за пиене Алое Вера
- 2 пресни ягоди
- 30 мл ягодов сироп
Сложете ги във висока чаша и украсете с ягоди и мента.

Алое-портокал
- 30 мл гел за пиене Алое Вера 
- 30 мл прясно изцеден портокалов сок 
- 10 мл захарен сироп
- 20 мл лимонов сок
Смесете с шейкър, налейте в чаша и украсете с резен портокал, череша и ананас.  


Aloe Blue Moon
- 30 мл гел за пиене Алое Вера
- 100 мл сок от ананас (100%)
- 20 мл кокосово мляко
- 10 мл сироп Кюрасао
- 1 ч.л. мед 
смесете с лед, налейте в чаша и украсете с резен потокал и череша.

Печат за качество:

Сертифицирано качество!
Първите гелове за пиене Алое Вера на пазара с печат за качество от Института Фрезениус!

LR си поставя най-високи изисквания за качество на продуктите.
Ето защо геловете за пиене Алое Вера с мед и с праскова са отличени с печата за качество на независимия Институт Фрезениус - един от най-критичните оценители на пазара.  
Институтът извършва строго наблюдение и контрол на качеството на продуктите и на целия производствен процес.


Няма коментари:

Публикуване на коментар